Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Amerikaanse vader en dochter krijgen zoon

Amerikaanse vader en dochter krijgen zoon

04/02/2018 16:02

Amerikaanse vader en dochter krijgen zoon

Foto: Collect Unknown  

RICHMOND - De Amerikaanse 42-jarige Steven Pladl en zijn 20-jarige dochter Katie zijn gearresteerd wegens incest. Katie raakte zwanger van haar vader en beviel van een zoon. Ook zou het 'stel' getrouwd zijn.

Katie werd kort na haar geboorte door haar ouders afgestaan ter adoptie. In 2016 zocht zij via Facebook contact met haar biologische ouders. De toen 18-jarige Katie ging weer bij haar ouders en hun twee kinderen wonen in de Amerikaanse staat Virginia. Drie maanden later gingen de ouders van Katie uit elkaar.

Haar vader zou regelmatig bij Katie op de kamer hebben geslapen, dit zou de moeder van Katie aan de politie hebben laten weten. Ze kwam er een van de dagboeken van de twee kinderen achter dat Katie zwanger was, meldt de Engelse krant Daily Mail. Steven zou hebben bevestigd dat hij de vader was. Metro.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina