Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie gewonden bij zware aanrijding

Drie gewonden bij zware aanrijding

04/02/2018 19:16 - Van onze redactie

Drie gewonden bij zware aanrijding

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Bij een zware aanrijding rond half zes zondagmiddag zijn drie personen gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op de hoek van de Wagenweg- en de Klipstenenstraat. Er waren vier auto's betrokken, waarvan drie aanzienlijke schade hebben opgelopen.

Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder van een personenauto die uit de Wagenwegstraat kwam geen voorrang heeft verleend aan het verkeer dat over de Klipstenenstraat reed, met de aanrijding als gevolg.

De klap was zo hard dat een van de voertuigen kantelde en door een elektriciteitsmast en verkeersbord overeind werd gehouden. De slachtoffers, onder wie een baby, zijn per ambulance afgevoerd voor medische hulp. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina