Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Empress Mayra lanceert met single solocarrière

Empress Mayra lanceert met single solocarrière

04/02/2018 20:18 - Van onze redactie

Empress Mayra lanceert met single solocarrière

Foto: Collectie / Empress Mayra  

PARAMARIBO - De opkomende zangeres Empress Mayra heeft met de single ‘Te ju deh’ haar solocarrière gelanceerd. De reggaesong is geproduceerd door MSD Studio. “Ik merkte dat ik veel meer zou kunnen bereiken als solo-artiest, omdat ik mijn talenten op deze manier beter tot uiting kan brengen”, vertelt ze aan dWT.

'Te ju deh' is al niet alleen via de lokale radiozenders te horen, maar ook op YouTube. "De song is geinspireerd op een stichtelijk lied dat mij altijd heeft bemoedigd, in donkere tijden, maar ook over het algemeen. Hiermee hoop ik ook anderen te kunnen bemoedigen", benadrukt de artiest.

Empress Mayra, die eigenlijk Mayra Holband heet, timmert al geruime tijd aan de weg in de muziekwereld. Ze maakte tot voor kort deel uit van de zanggroep Ama. Daarnaast heeft ze vroeger in een gospelgroep gezeten. "Ik schrijf mijn teksten zelf en laat me inspireren door het dagelijks leven. Haast elk mens vindt dat hij of zij veel heeft meegemaakt, maar de dingen die ik heb meegemaakt, hebben mij gevormd tot de vrouw die ik vandaag geworden ben." 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina