Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ronald Snijders pleit voor standbeeld Erwin de Vries

Ronald Snijders pleit voor standbeeld Erwin de Vries

04/02/2018 13:43 - Van onze redactie

Ronald Snijders en Erwin de Vries bij 't Vat

Ronald Snijders en Erwin de Vries bij 't Vat Foto: Collectie / Ronald Snijders  

PARAMARIBO - De Nederlandse musicus en schrijver van Surinaamse afkomst Ronald Snijders pleit voor het laten maken en plaatsen van een standbeeld voor de wereldberoemde kunstenaar Erwin de Vries, die woensdagavond op 88-jarige leeftijd overleed.

"Ik reis speciaal naar Suriname om deze overleden grote Surinamer de laatste eer te geven en zal zeker weer voor hem fluitspelen! En pleiten voor het laten maken en plaatsen van een standbeeld", meldt hij op zijn Facebookpagina.

Het borstbeeld van de musicus Eddy Snijders (1923 -1990), vader van Ronald Snijders, is ook door Erwin de Vries vervaardigd. "Van mij maakte hij tweemaal een schilderij en ik speelde solofluit bij enkele grote exposities van hem in de Kunsthal te Rotterdam en in Knokke, Belgie. We waardeerden elkaar enorm", besluit de tovenaar op de fluit.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina