Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Het is één van onze slechtste jaren'

Sergio Ramos: 'Het is één van onze slechtste jaren'

04/02/2018 17:02

Sergio Ramos: 'Het is één van onze slechtste jaren'

Foto: ESPN.com  

MADRID - Real Madrid kent tot nu toe een nog niet al te best seizoen. Zaterdag werd er opnieuw puntenverlies geleden in de Primera División. Tegen Levante gaf de ploeg van Zinedine Zidane een 1-2 voorsprong laat uit handen waardoor Real moet vrezen dat de concurrentie nog verder uitloopt.

Het kampioenschap lijkt Real sowieso te kunnen vergeten. "Het is niet normaal dat we zoveel punten minder hebben dan FC Barcelona. Of we tegen Levante fouten hebben gemaakt? We moeten heel veel dingen gaan analyseren. Het leek alsof we de volledige controle hadden en ineens doken ze toch voor Keylor Navas op", aldus de verdediger na afloop tegenover de verzamelde Spaanse media.

Ramos hoopt dat Real snel een oplossing weet te vinden voor de slechte prestaties. "We moeten er snel naar gaan kijken, want in de Champions League doen we nog wel volop mee. Dit is één van onze slechtste seizoenen, maar juist in deze situaties moeten we er als team staan. Een oorzaak hebben we nog niet gevonden. Als dat zo was dan hadden we er wel eerder iets aan gedaan", stelt de Spanjaard. Fcupdate.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina