Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal en Robinhood spelen gelijk

Transvaal en Robinhood spelen gelijk

04/02/2018 21:24 - Marinio Balsemhof

Transvaal en Robinhood spelen gelijk

 

PARAMARIBO - Transvaal en Robinhood hebben het redelijk opgekomen publiek zondagavond niet op doelpunten kunnen trakteren. In het André Kamperveenstadion kregen beide ploegen hele goede kansen, maar de aanvallers verzuimden om de ballen erin te knallen.

Door het gelijkspel komt Robinhood op gelijke hoogte met lijstaanvoerder Walking Boyz Company (25 punten uit 11 wedstrijden). Transvaal blijft op de vierde plek met 21 competitiepunten uit elf wedstrijden

Het is Robinhood deze wedstrijd wel degelijk gelukt om de ploeg van Transvaal, die de laatste wedstrijd behoorlijk op dreef was, in toom te houden. In beide speelhelften had Robinhood zelfs een licht overwicht. Ook creëerde de ploeg de betere kansen. Aan het spel was duidelijk te zien dat beide ploegen zich goed op de wedstrijd hadden voorbereid.

Vooral de verdedigers kweten zich goed van hun taak. Aan beide kanten lukte het hen om de clubtopscorers Regillio Abiting en Ifanildo Rozenblad van respectievelijk Transvaal en Robinhood, aan banden te leggen. De coaches van beide ploegen waren dan ook genoodzaakt om hun doelpuntenmachines voortijdig naar de kant te halen.

Overige uitslagen: Inter Moengotapoe-Voorwaarts 3-0; Notch-Leo Victor 1-0.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina