Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Seedorf trainer Deportivo La Coruña

Seedorf trainer Deportivo La Coruña

05/02/2018 19:29

Seedorf trainer Deportivo La Coruña

Foto: EPA  

MADRID - Clarence Seedorf gaat als trainer aan de slag bij Deportivo La Coruña. De 41-jarige oud-international heeft een contract tot het eind van dit seizoen getekend, meldt de club maandag. Het wordt de derde keer dat de Seedorf als trainer aan de slag gaat.

De voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan moet als coach Deportivo zien te behoeden voor degradatie. De formatie uit Galicië staat pas achttiende, met slechts 17 punten uit 22 wedstrijden.

"Deportivo is een club met veel geschiedenis, ik denk niet dat ze het verdienen om te staan waar ze nu staan", zei Seedorf maandag bij zijn presentatie in stadion Riazor, waar hij de zondag ontslagen Cristobal Parralo opvolgt.

Seedorf leidt dinsdag al de training van zijn nieuwe club. De 87-voudig international debuteert volgende week maandag, als Real Betis op bezoek komt. Seedorf staat voor zijn derde avontuur als hoofdcoach. Hij was in 2014 een half jaar trainer van AC Milan en ook bij het Chinese Shenzhen FC was zijn verblijf in 2016 maar van korte duur. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina