Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rapper Typhoon neemt een half jaar rust

Rapper Typhoon neemt een half jaar rust

06/02/2018 18:27

Glenn de Randamie beter bekend als Typhoon.

Glenn de Randamie beter bekend als Typhoon. Foto: Hans Anneveld  

AMSTERDAM - Typhoon heeft een sabbatical van een half jaar voor zichzelf ingelast. De rapper vindt dat het na een periode van vier jaar hard werken "tijd voor rust, ruimte, familie en vrienden" is. Typhoon deelt dat mee aan zijn fans via sociale media.

Glenn de Randamie, die onder zijn artiestennaam Typhoon bekendheid geniet, laat door zijn time-out ook het optreden in Paradiso, dat in maart gepland stond, aan zich voorbij gaan. De 33-jarige artiest wordt op het feest ter ere van het vijftigjarige bestaan van de poptempel in Amsterdam vervangen door Ronnie Flex & Deuxperience.

Op social media schrijft de rapper met Surinaamse roots in een brief aan zijn fans dat hij een half jaar rust neemt. Hij eindigt met: "Ik zie jullie weer in de zomer. Lobi, Glenn."  NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina