Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Venezolaanse minister bezoekt president Bouterse

Venezolaanse minister bezoekt president Bouterse

07/02/2018 18:55

Venezolaanse minister bezoekt president Bouterse

Foto: NII  

PARAMARIBO - De Venozolaanse minister van Buitenlandse Zaken, Jorge Arreaza, heeft een bezoek gebracht aan president Desi Bouterse. Tijdens dit onderhoud is er gesproken over de banden tussen Suriname en Venezuela, meldt het NII.

"Op dit moment, waarbij zaken erg moeilijk zijn voor de regio is het goed om op een innovatieve manier te proberen problemen op te lossen. Door samen te werken is het makkelijker om te komen tot een oplossing", aldus Bouterse.  

Ook minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken was aanwezig tijdens het bezoek. Zij vertelt dat ook de internationale ontwikkelingen aan de orde zijn gekomen.

Verder zal de herintroductie van de gemengde commissie tussen Suriname en Venezuela die op 1 en 2 maart plaatsvindt, ervoor moeten zorgen dat de lopende afspraken op het gebied van de visserijsector, de Petro Caribedeal en de rijstsector worden nagekomen. In dat verband zal de Surinaamse delegatie naar Venezuela afreizen om te vergaderen.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina