Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalster Wip verlaat Condor voor Yelyco

Volleybalster Wip verlaat Condor voor Yelyco

07/02/2018 16:23 - John Zaalman

Volleybalster Wip verlaat Condor voor Yelyco

Chavelli Wip (r) smasht de bal nog voor de verdediging van Yelyco in stelling komt. Ze gaat deze ploeg versterken na jaren voor Condor te hebben gespeeld. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - "Ik speel nu voor Yelyco, omdat ik weer die uitdaging voor mezelf wil op het volleybalveld." Na jaren voor Condor te hebben gespeeld, is Chavelli Wip weg bij de meervoudig vrouwenvolleybalkampioen.

Wip wilde aanvankelijk stoppen. "Dat heeft gelegen aan het afgelopen competitiejaar, maar ook aan de gang van zaken tijdens het WK-kwalificatietoernooi op Jamaica met de nationale selectie", vertelt ze. De speelster werd gevraagd haar mid-positie in te ruilen voor de setterspost, maar kreeg van club- en bondscoach Eric Aikman haast geen kans haar kunnen te tonen.

Ze kan niet wachten weer op het veld te staan. Het nieuwe volleybalseizoen begint vrijdag. "Ik ben enthousiast en na heel lang weer zo blij om wedstrijden te spelen. Ik verwacht een pittige competitie. Ik heb er zin in!"

Zefanio Breinburg keert na een jaar terug bij Yellow Birds. Vorig seizoen zat hij bij Yelyco met wie hij kampioen werd door Yellow Birds in de mannenhoofdklassefinale te verslaan. Ook Omar Peiter is terug bij Yellow Birds na vorige competitie te hebben gespeeld voor Lyzecks. De Gele Vogels haalden verder onder anderen Shanice Piqué, Ilaysah Mangroe en Joshua Dwarkasing, allen van Condor, binnen.

*In de Ware Tijd van woensdag een uitgebreid verslag met alle transfers

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina