Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Britse bolletjesslikker weigert wc-bezoek

Britse bolletjesslikker weigert naar wc te gaan

08/02/2018 20:22

Bolletjesslikker weigert naar wc te gaan

Foto: Ukdailypost.com  

LONDEN - In Groot-Brittannië zit een vermeende bolletjesslikker al drie weken in een cel, omdat hij weigert naar de wc te gaan. De politie denkt dat de man, een drugsdealer, vóór zijn arrestatie drugs verstopte door ze in te slikken.

De bolletjes zitten nog altijd in het lichaam van de man. Daar doet de politie in het Britse Essex uitgebreid verslag van via Twitter onder de hashtag #poowatch. Bijna dagelijks worden volgers getrakteerd op updates.

De man blijkt een volhouder. Inmiddels is het dag 21. De man blijft nog zeker tot en met vrijdag vast zitten. Dan vraagt de politie de rechter opnieuw om de man acht dagen langer vast te mogen houden. Hij wordt scherp in de gaten gehouden.

Dagelijks krijgt hij bezoek van artsen die hem nakijken. "Dit is zijn eigen keuze en tot nu toe is zijn gezondheid prima." Tegen de  Engelse nieuwszender BBC zegt de politie dat ze op sociale media verslag doet van het wc-bezoek van de man om te laten zien dat drugshandel niet glamoureus is. BD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina