Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man met steekverwonding overleden in politiebureau

Man met steekverwonding overleden in politiebureau

08/02/2018 04:04 - Van onze redactie

Man met steekverwonding overleden in politiebureau

Het lijk van het 21-jarige slachtoffer wordt afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een 21-jarige man, intussen door de politie geïdentificeerd als Shakur Merkus, is woensdagavond rond negen uur overleden in het politiebureau aan de Wilhelminastraat waar de afdeling Maritiem is gevestigd. De man, die waarschijnlijk op zoek was naar hulp, had een steekverwonding in zijn borststreek.

Volgens de politie kwam het slachtoffer naar het bureau met een voertuig dat hij zelf bestuurde. Het slachtoffer rende het politiebureau binnen en zeeg neer. De dienstdoende agent schakelde een ambulance in. Bij aankomst constateerde het ambulancepersoneel dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde.

In het voertuig van Merkus werd een bebloed mes aangetroffen. De politie tast nog in het duister wat zich precies heeft voorgedaan. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die het onderzoek verder zal leiden. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen