Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tevé en Serry hebben er zin in

Patrick Tevreden en Serry Schenkers in Megahit Muziek Parade

08/02/2018 19:22 - Van onze redactie

Patrick Tevreden en Serry Schenkers

Patrick Tevreden en Serry Schenkers Foto: Collectie / Teve en Serry  

PARAMARIBO - De Surinaams Nederlandse artiesten Patrick ‘Tevé’ Tevreden en Serry Schenkers aka Serry doen ook mee aan de Megahit Muziek Parade Toer 2018. “We vinden het een eer om mee te doen. Het is voor ons ook een nieuwe ervaring. Je bereikt een ander soort publiek dan we gewend zijn”, beweren ze tegenover dWT.

De toer, die op 28 januari begon en tot het einde van het jaar loopt, gaat langs cafés door heel Nederland. De optredens vinden alleen op de zondagen plaats.

Serry en Teve hebben hun deeelname aan het evenement te danken aan het succes van 'Dans als een Surinamer', 'Banana Remix' en 'De Kans' die zij samen hebben opgenomen. De twee artiesten gaan dit jaar wederom de studio induiken om nieuwe songs te maken. De Megahit Muziek ParadeToer is een live muziekprogramma van de Mega Hit Tv van Nederland.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina