Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Seedorf in voetsporen Zidane

Seedorf wil in voetsporen Zidane treden

08/02/2018 16:21

Seedorf wil in voetsporen Zidane treden

Foto: EPA  

MADRID - Clarence Seedorf denkt dat Spanje het perfecte land is om zijn trainerscarrière verder van de grond te laten komen. De nieuwe trainer van Deportivo La Coruña, die maandag tot het einde van het seizoen tekende bij de club, wil in de voetsporen treden van Real Madrid-trainer Zinedine Zidane.

"Ik ben Deportivo zeer dankbaar voor deze mogelijkheid", zei de voormalig Real Madrid-speler op zijn presentatie. "De club zit in een moeilijke situatie, maar ik ben erg blij om weer aan de slag te gaan in de voetballerij. Ik keer terug als trainer bij een club met een grote geschiedenis, in een competitie die me veel heeft gegeven en mijn carrière heeft gelanceerd. Het voelt alsof het voorbestemd was, ik keer terug als coach om precies hetzelfde te doen."

Deportivo staat op plek achttien in La Liga, waardoor Seedorf allesbehalve op een ideaal moment instapt. "Ik ben een persoon die een zware klus niet uit de weg gaat. Ik denk dat ik kan slagen, dat ik en de club elkaar iets belangrijks kunnen geven." Na zijn periodes bij AC Milan en de Chinese tweedeklasser Shenzhen FC krijgt de 41-jarige Seedorf nu een nieuwe kans in het trainersvak. VI.nl.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina