Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • GOw2 deelt succes met samenleving

GOw2 deelt succes met samenleving

09/02/2018 19:05 - Van onze redactie

Huize Betheljada aan de Cornelis Jongbawstraat is een van de instellingen die een donatie heeft ontvangen van GOw2

Huize Betheljada aan de Cornelis Jongbawstraat is een van de instellingen die een donatie heeft ontvangen van GOw2 Foto: GoW2  

PARAMARIBO - GOw2 Energy Suriname N.V. is gestart met een campagne om haar succes te delen met de minder draagkrachtigen. In dat kader zijn tien instellingen en gezinnen herdacht. De donaties hebben een totale waarde van SRD 155.000, meldt het bedrijf in een persbericht

Kindertehuizen, bejaardentehuizen en gezinnen zijn bedacht. Zij hebben onder andere wasmachines, gasfornuizen, keukenspullen, matrassen, straatstenen, opvulzand, een computer, een freezer, ventilatoren, stoelen en een bureau ontvangen. De tehuizen die in aanmerking zijn gekomen voor een donatie zijn: Huize Emma, Huize Betheljada, Kinderhuis Mijnzorg, Kinderhuis Open Poort, Stichting Liefdevolle handen, Bureau Alcohol en Drugs, Kinderhuis Ekklisia en Kinderhuis Leliëndaal.

In december is gestart met de voorbereidingen. Aan de instellingen en gezinnen werden gevraagd om hun behoefte aan te geven. GOw2 heeft geprobeerd hieraan te voldoen. Zij hebben duidelijk laten merken dat met de donatie, de verwachtingen over te ontvangen goederen zijn overtroffen. GOw2 hoopt dat deze donaties een stimulans zijn voor deze organisaties om het goede werk voort te zetten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen