Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Binnenkort zwemles voor Paranen

Binnenkort zwemles voor Paranen

12/02/2018 03:28 - Cheflin Paulus

Binnenkort zwemles voor Paranen

Foto: Google Images  

PARAMARIBO - Vanaf begin maart hoeven bewoners van Para niet meer naar Wanica of Paramaribo voor zwemles. Over enkele weken kunnen zij daarvoor terecht aan de Rijsdijkweg, bij de TNT Zwemschool op het terrein van MTC Resort.

Het district staat bekend om zijn vele vakantieoorden, maar heeft zelf weinig accommodatie voor bewoners die willen leren zwemmen. In het verleden werden er wel zwemlessen verzorgd in het zwembad van het Billiton-stafdorp, maar die waren niet voor eenieder toegankelijk. De zwemlessen bij MTC Resort zijn bestemd voor iedereen die wil leren zwemmen. Vrijdag mochten geïnteresseerden zich inschrijven.

Ressortmanager Stanley Ravenberg zegt dat er vele enthousiaste Paranen, vooral hun kinderen, hebben zich laten registreren. Ravenberg: "Er zijn vele oorden in dit district. Eigenlijk zijn haast alle ontspanningsoorden met zwemgelegenheid hier te vinden en alleen al daarom moet eenieder leren zwemmen. Het is veel veiliger als kinderen in het district kunnen zwemmen, want die groep is het meest kwetsbaar in open water."

Het MTC Resort ligt op 18 kilometer van de Indira Gandhiweg. Volgens de organisatie hebben veel geïnteresseerden geklaagd over de afstand die moet worden afgelegd vanuit de hoofdweg. Daarom is besloten om tegen een geringe vergoeding bussen in te zetten voor transport naar de zwemschool en terug. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina