Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Seedorf debuteert met verlies bij Deportivo

Seedorf debuteert met verlies bij Deportivo

12/02/2018 23:31

Seedorf debuteert met verlies bij Deportivo

Foto: Hollandse Hoogte  

MADRID - Clarence Seedorf heeft maandag geen fijn debuut beleefd met zijn nieuwe club Deportivo La Coruña. De coach zag zijn ploeg thuis met 0-1 verliezen van Real Betis. De 41-jarige Seedorf tekende vorige week nog een contract tot het eind van het seizoen bij Deportivo, dat volop strijdt tegen degradatie.

Tegen Betis bleek dat de oud-international nog veel werk te verzetten heeft. 'Depor' werd in het eigen stadion Riazor pas in de tweede helft gevaarlijk. De ploeg stond toen al terecht met 0-1 achter door een treffer van Loren Moron.

Florin Andone had zijn nieuwe coach een punt kunnen bezorgen, maar de Roemeense spits raakte in de slotfase de paal en schoot vlak voor tijd net voorlangs. Seedorf deed een beroep op onder anderen Michael Krohn-Daehli (ex-Ajax en RKC) en oud-PSV'er Zakaria Bakkali.

Deportivo blijft door de veertiende nederlaag van het seizoen onder de streep staan. Met zeventien punten uit 23 duels houdt de club alleen hekkensluiter Malaga onder zich. Het verschil is vier punten. Volgende week volgt een belangrijk uitduel tegen  Alaves, de nummer zestien met 25 punten. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina