Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte kindermisbruik in ziekenhuis overleden

Verdachte van kindermisbruik in ziekenhuis overleden

14/02/2018 02:04 - Van onze redactie

Verdachte van kindermisbruik in ziekenhuis overleden

 

PARAMARIBO - Een man die verdacht werd van kindermisbruik is dinsdag in het ziekenhuis overleden. De man had enkele dagen terug een verdelgingsmiddel ingenomen. De redactie verneemt dat de man twee minderjarige kinderen niet ouder dan 13 jaar seksueel moet hebben misbruikt.

Tijdens de aanhouding van de man afgelopen week zag hij kans een verdelgingsmiddel in te nemen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp. De verdachte leed ook aan een ongeneselijke besmettelijke ziekte. Het is vooralsnog onduidelijk of de kinderen door de ontoelaatbare handeling van de verdachte besmet zijn geraakt. De politie onderzoekt deze zaak verder.      

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina