Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Seedorf krijgt Deportivo niet aan het voetballen

Seedorf krijgt Deportivo nog niet aan het voetballen

17/02/2018 18:21

Seedorf krijgt Deportivo nog niet aan het voetballen

Foto: EPA  

MADRID - Clarence Seedorf heeft ook zijn tweede duel met Deportivo La Coruña verloren. Op bezoek bij Alavés kregen de Surinaams-Nederlandse trainer en zijn ploeg zaterdagavond met 1-0 klop.

Bij zijn debuut als trainer van de Spaanse club, een week eerder, werd in eigen huis met 0-1 verloren van Real Betis. Met Alavés trof hij in de 24ste speelronde een tegenstander die onlangs twee knappe overwinningen boekte. Afgelopen weekend werd met 1-2 gewonnen bij Villarreal, een week eerder werd Celta de Vigo met dezelfde cijfers verslagen.

Door de nederlaag blijft Deportivo La Coruña op de zorgwekkende negentiende plaats staan in de Primera División, met zeventien punten uit 24 duels. De club is drie punten verwijderd van de 'veilige' zeventiende plaats. Volgend weekend komt Espanyol op bezoek bij Seedorf, die dan de derde poging voor zijn eerste punten gaat ondernemen. VI.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen