Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Belangstelling vergadering Zorgraad groeit

Belangstelling voor openbare vergadering Zorgraad groeit

18/02/2018 16:09 - Aidy Pinas-Agodeba

Belangstelling voor openbare vergadering Zorgraad groeit

Foto: dWT  

PARAMARIBO - De burgerij toont meer belangstelling voor de openbare vergadering van de Zorgraad. Bij de zevende vergadering van de raad, zaterdag, was meer publiek aanwezig dan eerder het geval was. De voorzitter van de raad, Anjenie Ganput, is ingenomen met deze ontwikkeling.

Ze stelt dat het publiek steeds meer beseft dat het zijn stem kan laten horen en een steentje kan bijdragen. Het is volgens haar een enorme uitdaging om een dergelijke vergadering te organiseren. Bij de openbare vergadering valt op dat stakeholders in de gezondheidssector minder belangstelling tonen. Sommige instellingen laten zich vertegenwoordigen terwijl andere het laten afweten.

De vergadering is wel bijgewoond door de minister en directeur van Volksgezondheid, de medisch directeur van het AZP en voormalig vice-president Robert Ameerali. Tijdens de vergadering worden er presentaties gehouden door de raad, waarna er gediscussieerd wordt over verschillende onderwerpen die op tafel worden gelegd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina