Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanrijding Nieuwe Dominee- en Derbystraat

Zware aanrijding hoek Nieuwe Dominee- en Fred Derbystraat

01/03/2018 18:28 - Merredith Bruce

Zware aanrijding hoek Nieuwe Dominee- en Fred Derbystraat

De Ractis op zijn zij. Foto: Merredith Bruce  

PARAMARIBO - Er is donderdag iets voor zes uur 's avonds een zware aanrijding geweest op de hoek van de Fred Derby- en Nieuwe Domineestraat. Een bestuurder in een witte Ractis reed naar verluidt met hoge snelheid over de Derbystraat. Vanuit de Nieuwe Domineestraat kwam een Brevis die vol werd geraakt.

Door de harde klap is de Ractis op zijn zij terechtgekomen. De bestuurder van deze auto raakte gewond en is met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Door de aanrijding ontstond er filevorming in de omgeving.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina