Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanhoudingen in onderzoek duikboot

Drie personen aangehouden in onderzoek naar duikboot

02/03/2018 16:20 - Van onze redactie

Drie personen aangehouden in onderzoek naar duikboot

 

PARAMARIBO - Drie personen zijn aangehouden in verband met de ontdekking van een kolossale duikboot in het district Saramacca. Allen bezitten de Colombiaanse nationaliteit. Zij zijn op last van de justitiële autoriteiten in verzekering gesteld.

Een bijzonder justitieel onderzoeksteam is recentelijk gestuit op de duikboot die vermoedelijk kan worden gebruikt voor het transporteren van illegale drugs naar gebieden overzee. Aangezien het beslist niet is uitgesloten dat Surinamers hand -en spandiensten verlenen wordt het onderzoek voortgezet meldt het NII in een persbericht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina