Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Duikboot' aangetroffen in Saramacca

'Duikboot' aangetroffen in Saramacca

02/03/2018 13:12 - Van onze redactie

De 'duikboot' is aangetroffen in het district Saramacca op een nog onbekende locatie.

De 'duikboot' is aangetroffen in het district Saramacca op een nog onbekende locatie. Foto: FB Krishna Mathoera  

PARAMARIBO - In het district Saramacca is deze week een 'duikboot' aangetroffen en in beslag genomen door een speciale politie-eenheid. Het vaartuig bevond zich niet volledig onder water. Er is één verdachte aangehouden. De redactie verneemt dat het gaat om een man met de Colombiaanse nationaliteit.

In verband met het onderzoek is deze man in verzekering gesteld meldt de politie. Het is onduidelijk waarvan hij wordt verdacht en aan wie het vaartuig toebehoort. Evenmin is bekend of er verboden spullen in de boot zijn aangetroffen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina