Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Facebook-afspraak leidt tot verkrachting

Facebook-afspraak leidt tot verkrachting

03/03/2018 03:24

Facebook-afspraak leidt tot verkrachting

 

PARAMARIBO - De 36-jarige Ajai S. is aangehouden door de politie van het ressort Meerzorg wegens verkrachting. Een 25-jarige vrouw deed aangifte van verkrachting tegen drie mannen, onder wie Ajai. De andere verdachten, Anroedkoemar K. en Ronny M., zijn eveneens aangehouden, meldt de politie vrijdag op haar website.

De vrouw verklaarde tegenover de politie dat zij via Facebook met haar socialmedia-vriend Ajai had afgesproken om tegen betaling zijn huis schoon te maken. Op de afgesproken dag werd de vrouw opgehaald door Ajai en naar zijn huis gebracht. Terwijl zij bezig was de slaapkamer schoon te maken, duwde Ajai haar op het bed. Vervolgens heeft hij tegen haar wil seks met haar bedreven.

Hierna kwamen er nog twee vrienden van Ajai, de 45-jarige Anroedkoemar K. en Ronny M. (36), die de vrouw ook beurtelings hebben verkracht. Het slachtoffer verklaarde geen afspraken met Ajai te hebben gemaakt over andere zaken dan het schoonmaken van de woning. De verdachten zijn maandag en dinsdag aangehouden. De politie van Meerzorg onderzoekt deze zaak verder.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina