Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Einde aan ongeslagen reeks Robinhood

Leo Victor brengt einde aan ongeslagen reeks Robinhood

03/03/2018 21:36 - Marinio Balsemhof

Leo Victor brengt einde aan ongeslagen reeks Robinhood

 

PARAMARIBO - Robinhood is niet meer ongeslagen in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond. De koploper ging zaterdagavond in het Franklin Essed Stadion onderuit tegen Leo Victor (1-2) en verzuimde te profiteren van het verlies van concurrent Walking Boyz Company (WBC), die eerder op de dag in Coronie met 1-4 verloor van West United.

Leo Victor kwam al na enkele seconden op voorsprong na een fout van Robinhoods centrale verdediger Saverio Adeni. Die fout werd resoluut afgestraft door Consuello Gregor. Vijf minuten vóór rust kopte Rejerdo Naana de 2-0 binnen.

Na rust kwam Robinhood iets beter opzetten, maar verder dan een goal van Roxey Fer kwam de lijstaanvoerder niet. De korte aanvaller versloeg Leo Victor-goalie Kevin Pandooi vanaf de penaltystip. De strafschop was toegekend nadat Cerezo Haabo was neergelegd. De sluitpost dook nog de juiste hoek in, maar het schot was te zuiver; 1-2.

Robinhood (15-34) en WBC (15-32) blijven op de eerste en tweede plek, maar daar kan zondag verandering in komen. Veel zal afhangen van het resultaat van de wedstrijd tussen Transvaal en Notch die elkaar zondagavond zes uur treffen in het André Kamperveen Stadion. Notch is momenteel derde met 31 punten en Transvaal vierde met dertig punten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina