Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie houdt vechtende mannen aan

Politie houdt vechtende mannen aan

03/03/2018 09:22

Politie houdt vechtende mannen aan

 

PARAMARIBO - De 44-jarige Johan G. en Maikel G. (30) zijn aangehouden door de politie omdat ze elkaar in de haren vlogen om de verdeling van geld. Ook werd een hoeveelheid drugs op hun aangetroffen, meldt de politie vrijdag op haar website.

Op beide verdachten, oud-bekenden van de politie, zijn geldbedragen in SRD en vreemde valuta aangetroffen. Bij fouillering is op Maikel ook een kleine hoeveelheid hasj en cocaïne gevonden. Zowel Maikel als John kon de herkomst van het geld niet verklaren.

Het vermoeden bestaat dat het van misdrijf afkomstig is. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina