Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fiorentina-aanvoerder Astori overleden

Fiorentina-aanvoerder Astori overleden

04/03/2018 12:25

Fiorentina-aanvoerder Astori overleden

Foto: FIFA.com  

ROME - Davide Astori, aanvoerder van Serie A-club Fiorentina, is zondagmorgen dood aangetroffen in zijn hotelkamer. De centrale verdediger is 31 jaar geworden. Waarschijnlijk is hij in zijn slaap overleden. Fiorentina heeft het trieste bericht inmiddels bevestigd. Alle wedstrijden in de Serie A gaan niet door.

De 31-jarige Astori was aanvoerder van Fiorentina, de huidige nummer tien. Twee weken geleden was hij vader geworden. Astori, die vermoedelijk een hartstilstand kreeg, speelde veertien interlands voor Italië. Eerder voetbalde de centrale verdediger onder meer voor Cagliari en AS Roma.

Alle wedstrijden in de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie gaan niet door. De Italiaanse voetbalbond nam dat besluit na de dood van Astori. De wedstrijden tussen Genoa en Cagliari en Udinese en Fiorentina werden direct geschrapt. Ook voor de vijf andere duels wordt nu een nieuwe datum gezocht. BD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina