Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Noraly Beyer verteller in The Passion 2018

Noraly Beyer verteller in The Passion 2018

04/03/2018 17:03

Noraly Beyer verteller in The Passion 2018

 

AMSTERDAM - Oud-nieuwslezeres Noraly Beyer vervult de rol van verteller in de komende editie van The Passion, het muzikale spektakel rond de kruisiging en wederopstanding van Jezus Christus. Beyer vertelt het verhaal van de laatste uren van Jezus, meldt de Evangelische Omroep (EO).

De achtste editie van The Passion vindt dit jaar in De Bijlmer plaats, de volkswijk in Amsterdam-Zuidoost waar Beyer al 33 jaar woont. In de Nederlandse krant Het Parool zegt ze daarover: "De laatste jaren heeft de Bijlmer zichzelf weer uit het moeras omhooggetrokken. Misschien een beetje geforceerd, maar je kunt een parallel trekken met het verhaal van Jezus. Ook de Bijlmer is uit de dood herrezen." 

De Surinaamse zanger en songwriter Jeangu Macrooy speelt ook een rol in The Passion. Hij kruipt in de huid van de discipelen Judas "Eén van de mooiste, intense verhalen die er is", reagert Macrooy over het Paasevenement. De rol van Judas boeit hem het meest. Rtlnieuws.nl/ANP

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen