Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Notch walst over Transvaal

Notch walst over Transvaal

04/03/2018 21:24 - Frank Finisie

Notch walst over Transvaal

 

PARAMARIBO - Notch heeft zondag in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) met 4-1 over Transvaal gewalst in het André Kamperveen Stadion. Notch, dat door de winst gelijk is gekomen met koploper Robinhood, stond bij de rust met 2-1 voor.

Transvaal begon heel sterk en nam in de tweede minuut een 1-0 voorsprong nadat Sorencio Juliaans uit een scrimmage scoorde. Twaalf minuten verder scoorde Galgyto Talea de gelijkmaker uit een strafschop, die werd toegekend aan Notch na handsbal. In de 38ste minuut wist de vrijstaande Garvey Kwelling de 2-1 in te schieten. Het werd moeilijker voor Transvaal na de rode kaart van Guillermo Faerber wegens natrappen.

In de 61ste minuut vergrootte Talea de voorsprong (3-1) door de bal uit de rebound in te koppen. Transvaal kreeg zeker drie opgelegde kansen om terug te komen, maar de aanvallers waren niet op scherp. In blessuretijd counterde Notch met succes en bepaalde Kwelling uit een fraaie lobbal de eindstand op 4-1. "Wij zijn niet in ons spel gekomen en hebben benedenmaat gepresteerd, maar wij komen terug", verzekerde Transvaal-coach Raymund Mannen.

Stand: 1. Robinhood 15-34 (doelsaldo +22); 2. Notch 15-34 (+18); 3. WBC 15-32; 4. Transvaal 15-30; 5. Leo Victor 15-25.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina