Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Spaanse Wamos Air voert SLM-vluchten uit

Spaanse Wamos Air voert SLM-vluchten uit

04/03/2018 05:52 - Van onze redactie

Spaanse Wamos Air voert SLM-vluchten uit

Foto: Flightdeckfriend.com  

PARAMARIBO - De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft een Boeing 747 van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Wamos Air ingehuurd omdat de eigen Airbus, vanwege bevroren waterleidingen, niet kon vliegen. Met de ingehuurde Boeing zijn twee vluchten gecombineerd uitgevoerd: de geannuleerde vlucht PY 994 van Amsterdam naar Paramaribo van vrijdag en dezelfde vlucht van zaterdag op deze route.

Het toestel van Wamos Air zal zondag vanuit Suriname weer terugvliegen naar Amsterdam, meldt de SLM in een persbericht. Ook dit is een dubbele vlucht: de geannuleerde vlucht van vrijdag en de vertraagde vlucht van zaterdag. De vertrektijd van de vlucht PY 993 is gesteld op 21:30 uur.

Er wordt met man en macht gewerkt om de SLM Airbus zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. De nieuwswebsite Dag Online heeft vernomen dat het Belgische afhandelingsbedrijf Avia Partner de waterleidingen van SLM's Airbus A340 onvoldoende heeft geleegd, waardoor het achtergebleven water is gaan bevriezen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina