Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Global Shapers Suriname wordt steeds bekender

Global Shapers Suriname krijgt steeds meer voet aan de grond

05/03/2018 06:48 - Amanda Palis

Global Shapers Suriname krijgt steeds meer voet aan de grond

 

PARAMARIBO - “We zijn een organisatie van vrijwilligers die leiderschap, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling stimuleren voor jongeren tussen de twintig en 33 jaar.” Dit zei Shellice Sairras van Global Shapers Paramaribo (GSP) tijdens de introductieavond donderdag. In een spontane en ontspannen sfeer konden jongeren kennismaken met de organisatie en haar leden.

Het is de bedoeling dat jongeren zich na de kennismaking aansluiten. "Momenteel hebben wij dertien actieve leden, maar we zijn altijd op zoek naar meer jongeren om nog meer doelen en projecten te kunnen realiseren. Andere organisaties kennen ons. We moesten in de afgelopen periode projecten afzeggen, want we hadden niet genoeg leden om deze projecten te dragen", stelde Sairras. 

De reacties zijn enthousiast. "Ik ben echt uit nieuwsgierigheid gekomen, maar wat ik tot nu toe heb aangetroffen bevalt mij wel. Het maakt mij in ieder geval enthousiast om me aan te sluiten", zei een van de aanwezigen. GSP bestaat sinds 2013 in Suriname; de organisatie is actief in 158 landen. "Onze leden betalen geen contributie, geld moet geen barrière zijn als je met een groep jongeren een positieve impact wilt maken in jouw gemeenschap", zegt Sairras.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina