Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Avanti bezorgt Yelyco1 koppijn

Avanti bezorgt Yelyco1 koppijn

06/03/2018 03:31 - John Zaalman

Yelyco 1-aanvaller Furgil Ong A Fat (4) gaat hoog op voor een smash tegen Avanti.

Yelyco 1-aanvaller Furgil Ong A Fat (4) gaat hoog op voor een smash tegen Avanti. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Avanti heeft Yelyco 1 hoofdbrekens bezorgd in de mannencompetitie van de Surinaamse Volleybalbond. De formatie won maandagavond in de Anthony Nesty Sporthal de eerste set verrassend met 25-19, maar boog uiteindelijk het hoofd: 17-25, 11-15.

"Het lag gewoon aan arrogantie bij mijn spelers", meende Yelyco 1-coach Verdy Getrouw na de wedstrijd. "Ik had ze gewaarschuwd om Avanti niet te onderschatten." Aan de andere kant was Getrouw blij dat er drie sets zijn gespeeld. "Het is nu wachten op de play-off."

Fabien Pengel van Avanti vond dat zijn spelers laat in de wedstrijd zijn gekomen. "Als je tegen Yelyco 1 speelt en die mannen hebben een voorsprong van zes punten, dan is het resultaat al bekend", meende hij. "Maar bij ons is de potentie aanwezig en daaraan gaan we werken."

Condor 2 zette Gideon in twee sets (25-23, 25-17) van zich af, terwijl Bazooka Condor 1 met lege handen (25-16, 25-19) heenzond.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina