Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mkhululi Bhebhe voelt zich thuis in Suriname

Mkhululi Bhebhe voelt zich thuis in Suriname

06/03/2018 21:17 - Van onze redactie

Mkhululi Bhebhe voelt zich thuis in Suriname

Foto: MKmusci  

PARAMARIBO - De populaire Zimbabwaanse gospelartiest Mkululi Bhebhe (33) ziet Suriname als zijn tweede thuisland. "Het land laat hem denken aan Afrika”, zegt Djino de Switt van Baala Djino Production, die de artiest heeft vastgelegd voor een concert op 9 maart in het Ronnie Brunswijkstadion in Moengo.

Bhebhe bezoekt Suriname voor de vierde keer. "Wat hem bijblijft van de optredens hier is het enthousiaste publiek", vertelt De Switt.  "Hij heeft gekozen voor Moengo, vanwege de grote vraag was van de fans daar."

Na zijn laatste concert in december 2016, dat ook in het voormalig bauxietstadje plaatsvond, beloofde hij weer terug te zullen komen. "We hebben ook een Moengo-aangelegenheid van gemaakt. Dit is te merken aan de line-up. De meeste artiesten die in het voorprogramma staan zijn afkomstig uit Moengo."

Bhebhe scoort grote hits als 'Tambira Jehova', 'Itshokwadi', 'Na Ma ta' en 'Wasara Wasara'. Na Suriname staat op zijn programma een concert in Trinidad and Tobago op 30 maart en in Dubai op 6 april.

Baala Djino Production, bekend om het nasynchroniseren van buitenlandse films in de Aucaanse taal, heeft plannen om dit jaar nog twee grote concerten met Afrikaanse artiesten te organiseren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen