Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Adhin naar India

Adhin naar zonne-energie conferentie in India

09/03/2018 06:02 - Ivan Cairo

Adhin naar zonne-energie conferentie in India

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Vicepresident Ashwin Adhin zal Suriname in India vertegenwoordigen bij de officiële lancering van de International Solar Alliance (ISA) op 11 maart en neemt ook deel aan een conferentie waar onder andere mogelijkheden zullen worden besproken voor het gebruik van zonne-energie in de toekomst.

Alle deelnemende landen zijn uitgenodigd door premier Narenda Modi van India. Uit kringen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken verneemt de Ware Tijd, dat het enige tijd niet duidelijk was of president Desi Bouterse aan wie de uitnodiging gericht was, zelf naar India zou gaan. Uiteindelijk is besloten de vicepresident af te vaardigen.

De aanmelding van Adhin voor het evenement bereikte India naar verluidt ruim een week na het verstrijken van de officiële aanmeldingstijd. Ook de uiterlijke datum waarop toespraken bij de Indiase autoriteiten ingeleverd moesten worden verstreek, zonder dat de speech van de Surinaamse vertegenwoordiger was ontvangen. India stelt voor de Surinaamse delegatie vijf vliegtickets beschikbaar. Vicepresident Adhin leidt een delegatie van zeven personen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina