Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Alleen RGB is bevoegd gronden toe te wijzen’

‘Alleen RGB is bevoegd gronden toe te wijzen’

11/03/2018 18:27

‘Alleen RGB is bevoegd gronden toe te wijzen’

Foto: NII  

PARAMARIBO - “Alleen de minister van Ruimtelijke ordening, Grond en Bosbeheer (RGB) is bevoegd om gronden toe te wijzen.” Dit zei minister Roline Samsoedien bij een plechtigheid in het district Coronie waarbij aan ruim 150 personen grondpapieren zijn verstrekt, meldt het NII.

Samsoedien waarschuwde de gemeenschap niet in te gaan op aanbiedingen van mensen die pretenderen gronden te kunnen regelen tegen betaling. De bewindsvrouw riep de belanghebbenden op hun toegewezen grond niet te verkopen, maar die te gebruiken voor het doel waarvoor het is aangevraagd. Minister Samsoedien gaf hen ook mee om na de ontvangst van hun stukken ook de overige zaken in orde te brengen.

"Het ministerie van RGB kijkt niet naar politieke kleur, maar werkt voor alle burgers over het gehele land. Suriname wordt per slot van rekening door gezamenlijke inspanning van eenieder opgebouwd", benadrukte de minister die beloofde Coronie weer te zullen aandoen om de overige beschikkingen te verstrekken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen