Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vuurwapen dc Nerkust in bewaring genomen

Vuurwapen dc Nerkust in bewaring genomen

12/03/2018 15:07 - Van onze redactie

Districtscommissaris Mike Nerkust

Districtscommissaris Mike Nerkust Foto: dWT  

PARAMARIBO - Het vuistvuurwapen van districtscommissaris (dc) Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost is zaterdagochtend na een schietincident in bewaring genomen door de politie. De dc zou zich met het vuurwapen hebben verwond in zijn linkerdijbeen.

De redactie verneemt dat het geval zich heeft voorgedaan bij de woning van Nerkust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Naar verluidt ging het vuurwapen af tijdens het ontladen en liep hij een schotverwonding op. Nadat de politie op het adres aankwam, is de dc per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na een medische behandeling mocht Nerkust naar huis.

De redactie heeft inmiddels contact gehad met de dc en hij vertelt dat het goed met hem gaat. "Ik ben binnenkort weer op kantoor." Zijn vuurwapen is na afstemming met het Openbaar Ministerie in bewaring genomen in belang van het verdere onderzoek. De dc is in het bezit van een wapenvergunning. De politie van Munder is belast met het verder onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina