Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eerste zege Seedorf met Deportivo

Eerste zege Seedorf met Deportivo

06/04/2018 21:27

Clarence Seedorf

Clarence Seedorf Foto: AP  

A CORUÑA - Clarence Seedorf heeft eindelijk zijn eerste overwinning geboekt als trainer van Deportivo la Coruña. De club uit Galicië versloeg hekkensluiter Málaga met 3-2. Het winnende doelpunt kwam vijf minuten voor tijd van aanvoerder Adrián López.

Deportivo had in het eigen stadion Riazor twee keer een voorsprong uit handen gegeven, maar dankzij López kon Seedorf eindelijk drie punten bijschrijven. De vorige acht competitieduels onder de trainer hadden vijf nederlagen en drie remises opgeleverd.

Deportivo steeg door de vijfde overwinning van het seizoen naar de achttiende plaats in La Liga. De ploeg van Seedorf moet nog een plek omhoog om te ontsnappen aan degradatie. De achterstand op nummer zeventien Levante bedraagt vijf punten. LC.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina