Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kenny B wint prijs voor beste kinderlied

Kenny B wint prijs voor beste kinderlied

08/04/2018 21:07

Kenny B wint prijs voor beste kinderlied

Foto: 100p.nl  

ENSCHEDE - Kenny B heeft zaterdagavond samen met de cabaretière Katinka Polderman de Willem Wilminkprijs gewonnen voor het beste Nederlandse kinderlied. Met het nummer 'Kilo, pond en ons' versloegen ze zeventig andere inzendingen.

De Surinaams-Nederlandse zanger en songwriter verzorgde de muziek voor het nummer, dat onderdeel is van Snapje?, een serie kinderliedjes gemaakt door de Nederlandse publieke omroep NTR. Het winnende nummer legt uit wat het verschil is tussen een kilo, een pond en een ons.

De prijs bestaat uit een kunstwerk en 5000 euro. Dit geld wordt verdeeld onder de tekstschrijver, de componist en de artiest. Omroep Brabant

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen