Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bond BBS wil gesprek met minister

Bond BBS wil gesprek met minister

15/04/2018 08:46 - Van onze redactie

Bond BBS wil gesprek met minister

 

PARAMARIBO - De bond bij de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) wil op korte termijn met minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie van gedachten wisselen over de situatie binnen de BBS. Dit zei bondsvoorzitter Sergio Gentle zaterdag in het nieuws van Radio 10.

De bond is volgens Gentle formeel niet uitgenodigd bij het bezoek van de minister aan de Beveiliging en Bijstandsdienst. "Wat wel belangrijk is dat wij de legitieme vakvereniging zijn binnen de BBS. Misschien komt er een ander moment", zei hij.

De problemen bij de BBS zijn vrijwel hetzelfde als bij het Korps Politie Suriname. Negen van de tien zaken komen overeen. Eén van de zaken waarvoor de bond zich sterk maakt is het dienstrooster.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina