Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe wint in Caribbean Club Shield

Inter Moengotapoe wint weer ruim in Caribbean Club Shield

15/04/2018 21:22 - Terence Oosterwolde

Spelers van Weymouth Walkes (rechts) begroeten de arbiters vóór aanvang van hun wedstrijd tegen Inter Moengotapoe (links).

Spelers van Weymouth Walkes (rechts) begroeten de arbiters vóór aanvang van hun wedstrijd tegen Inter Moengotapoe (links). Foto: dWT  

PARAMARIBO - De Surinaamse voetbalkampioen Inter Moengotapoe heeft zondag in de Dominicaanse Republiek een tweede grote overwinning op rij behaald in de Caribbean Club Shield. Door vier goals van Stefano ‘Buru’ Rijssel en Romeo Kastiel werd met 5-0 gezegevierd over Weymouth Wales van Barbados.

In Estadio Cibao FC te Santiago de los Caballeros had Inter Moengotapoe vrijdag ook met 5-0 gewonnen van SV Deportivo Nacional an Aruba. Kastiel had al na twee minuten gescoord, waarna Donnegy Fer (32'), Rijssel (34'), Miguel Darson (36') en Sersinho Eduards (66') het handjevol compleet maakten.

Op de slotdag van groep A neemt Inter Moengotapoe het dinsdag op tegen USR uit Guadeloupe. Daarvoor spelen Weymouth Wales en SV Deportivo Nacional tegen elkaar. De speellocatie is Universidad ISA in Santiago de los Caballeros. De winnaars van de drie groepen plaatsen zich automatisch voor de halve finale.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina