Registreren | Inloggen       Colofon
  •  

PSG pakt titel na ruime zege op AS Monaco

15/04/2018 20:41

PSG pakt titel na ruime zege op AS Monaco

Foto: AP  

PARIJS - Paris Saint-Germain is voor de zevende keer landskampioen geworden in Frankrijk. De club uit Parijs versloeg in het Parc des Princes titelverdediger AS Monaco in een galavoorstelling met 7-1 en heeft met nog vijf speelronden te gaan een onoverbrugbare voorsprong van zeventien punten.

Na twintig minuten was de titel zeker voor PSG. Middenvelder Giovanni Lo Celso tikte in de veertiende minuut de 1-0 achter doelman Danijel Subasic van Monaco. Drie minuten later maakte Edinson Cavani de 2-0 en vier minuten daarop Ángel Di Mariá de 3-0.

Lo Celso zorgde nog in de eerste helft voor de 4-0 en Rony Lopes redde voor de rust de eer voor de uittredend kampioen. Na rust maakte Di Mariá zijn tweede treffer en kreeg de nieuwe kampioen nog een doelpunt cadeau via Monaco-spits Radamel Falcao, die de bal in eigen doel werkte. Julian Draxler droeg met de 7-1 zijn steentje bij aan de galavoorstelling. DVHN.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina