Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Deel governmenttake tijdelijk ingeleverd

Regering levert deel governmenttake tijdelijk in

15/04/2018 16:33 - Van onze redactie

Regering levert government take tijdelijk in

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Suriname gaat de drastische verhoging van de brandstofprijzen op de wereldmarkt, door de recente situatie in Syrie, niet echt voelen. De overheid gaat inkomen door een deel van de governmenttake tijdelijk in te leveren. Dit is zondag in een spoedoverleg bepaald, meldt het NII.

De overheid komt in door een deel van de governmenttake tijdelijk in te leveren. De prijs van Unleaded, die in eerste instantie SRD 6,77 zou zijn (een verhoging van SRD 0,34 per liter) is vanwege de interventie teruggebracht naar  SRD 6,60. De overheid komt in met 17 cent voor elke liter Unleaded, omdat bij Unleaded de plotselinge verhoging het hoogst was.

De nieuwe prijzen zijn: 1 liter Unleaded voor SRD 6,60, 1 liter Diesel voor SRD 6,25 en Super Unleaded voor SRD 6,74. Hoewel deze aanpassing buiten de invloedsfeer ligt van de overheid, zal er alles aan gedaan worden om de gevolgen tot een minimum te beperken. De tijdelijke ingreep is bedoeld om de situatie draaglijker te maken voor de samenleving.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen