Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Natio op trainingskamp in Belem

Natio op trainingskamp in Belem

02/05/2018 19:15 - Stan Herewood

Natio op trainingskamp in Belem

 

PARAMARIBO - De nationale voetbalselectie van Suriname begint woensdag in Belem, Brazilië aan oefenwedstrijden tegen Paisandu en Belem. De Surinaamse Voetbalbond beschouwt de wedstrijden als een oefenstage met het oog op de wedstrijden later dit jaar tegen landen die behoren tot de Nation League.

Details over het programma, de speeldagen en toekomstige tegenstanders van de Nation League zijn nog niet in het bezit van de bond. Waarnemend bondscoach Eugene Verwey zegt dat het team hoofdzakelijk bestaat uit spelers tussen 17 en 23 jaar. "Drie spelers boven de leeftijd met ervaring zijn toegevoegd aan de selectie. De bedoeling is dat wij de aangeleerde kennis en vaardigheden van de jeugdige ploeg toetsen tegen Remo en Paidandu."

De waarnemend bondscoach beschouwt de twee oefenpotjes als een meetmoment om te zien "waar en hoe het team staat. Wij gaan een grondige analyse maken van de afspraken over tactische zaken. De uitkomst van die analyse moet ons in staat stellen de kennis aan te scherpen en de fouten te corrigeren." Volgens Verwey is het de eerste keer dat een seniorenselectie in zo'n jonge samenstelling gaat acteren; hij wil daarom de puntjes extra goed op de i zetten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina