Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Grote partij yami in beslag genomen

Grote partij yami in beslag genomen

29/05/2018 21:38 - Van onze redactie

Grote partij yami in beslag genomen

 

PARAMARIBO - Bij een inval in een woning in Paramaribo is de politie gestuit op meer dan 350 kilo yami. De redactie verneemt dat er al aanhoudingen zijn verricht in deze zaak. Het is vooralsnog onduidelijk om hoeveel personen het gaat.

Vernomen wordt dat twee personen vorige week tijdens controle op de Johan Adolf Pengel Luchthaven met een hoeveelheid yami zijn aangehouden door het Bestrijding Internationale Drugs-team. In verband met de aanhouding werd een woning in Paramaribo doorzocht door de politie.

In de woning werd meer dan 350 kilo yami aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de drugs het land zijn binnengekomen en waar de eindbestemming was. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina