Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mooie Sarnami Fashion Diner Gala Show

Mooie Sarnami Fashion Diner Gala Show

05/06/2018 12:17 - Tascha Samuel

De ontwerpers hebben speciaal voor de fashionshow kleding met een Hindostaanse snit vervaardigd.

De ontwerpers hebben speciaal voor de fashionshow kleding met een Hindostaanse snit vervaardigd. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Schitterende mode, prachtige kunst en heerlijke culinaire hoogstandjes van moederland India waren de hoofdmoot tijdens de Sarnami Fashion Dinner Gala Show. Het was een indrukwekkende avond vol entertainment in de Anthony Nesty Sporthal. De kaarten die vrij pittig waren in prijs waren vooral bedoeld als benefit.

Er werden tijdens de show ook schilderijen van diverse Surinaamse kunstenaars geveild. Even leek het erop alsof er geen gegadigden waren, maar na de eerste veiling van een uit hout gesneden OHM-teken van kunstenaar Rahied Abdoel ging het uiteindelijk wel. "Ik zou wel zo een kunstwerk willen, maar dit is buiten mijn budget", lacht Radjinder Subrati. Hij is er met zijn echtgenote die enorm geniet van de modeshows. "Ze wil al twee pakjes. Dat gaat wat kosten", verzucht hij grappend. Maar geeft aan dat hij erg onder de indruk is van de kleding.

De gasten konden tussendoor genieten van een smakelijk buffet van Indiase gerechten of een meer neutraal smakend koud buffet. " Ik kan niet kiezen. Het ziet er echt lekker uit", zegt een lachende Nalini Singh die samen met haar zus is gekomen. Naast zang en dans was de grote attractie van de avond kleding gepresenteerd door lokale ontwerpers. Zij moesten kleding ontwerpen met een Hindostaanse snit. De grote beurs met diverse culturele activiteiten duurt tot en met dinsdag (vandaag) 16uur.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina