Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Arbeider verdronken te Welgedacht C

Arbeider verdronken te Welgedacht C

11/06/2018 18:53

Arbeider verdronken te Welgedacht C

 

PARAMARIBO - De 69-jarige Miskan Oedesh is zaterdag verdronken in een vijver aan de Welgedacht C-weg. De man was samen met een collega bezig met schoonmaakwerkzaamheden in de vijver met een diepte van ongeveer 1.80m toen hij verdronk. Dat meldt de politie maandag op haar website.

Op een bepaald moment moet Oedesh tijdens zijn werkzaamheden in de diepte zijn verdwenen. Zijn collega schakelde de politie van  Nieuwe Grond in en haalde het slachtoffer met ondersteuning van omstanders in bewusteloze toestand uit het water. De ingeschakelde politie trof de overledene naast de vijver aan.

Het ambulancepersoneel gaf te kennen dat de man geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Miskan is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Nieuwe Grond is belast met deze zaak.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina