Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Facebook-account Moestadja nep

Facebook-account Moestadja nep

11/06/2018 17:43 - Van onze redactie

Facebook-account Moestadja nep

 

PARAMARIBO - Minister Soewarto Moestadja van Arbeid zou via Facebook leningen hebben aangeboden aan belangstellenden. Gegadigden moesten echter wel eerst een bepaald bedrag storten op een rekeningnummer om in aanmerking te komen voor een lening. Volgens het NII maken kwaadwillenden misbruik van de naam van de bewindsman om zichzelf te verrijken.

'De minister van Arbeid houdt zich niet bezig met financiële dienstverlening, dus loopt u niet in de val', waarschuwt het NII. 'Het gaat in deze om een nepaccount, waarmee de makers ervan geld van de gemeenschap willen aftroggelen. De gemeenschap wordt opgeroepen om zaken te doen met een bankinstelling, indien de behoefte aanwezig is om een lening te sluiten. Intussen heeft de ICT-unit van het ministerie maatregelen getroffen om het nepaccount te doen blokkeren.' Het is niet bekend of er mensen zijn die geld hebben gestort op genoemde rekening

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina