Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Lijnbusvervoer morgen landelijk lam

BREAKING: Lijnbusvervoer morgen landelijk lam

12/06/2018 20:18 - Gilliamo Orban

BREAKING: Lijnbusvervoer morgen landelijk lam

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Lijnbushouders zullen morgen landelijk niet rijden, omdat ze niet langer kunnen wachten op de uitbetaling van de subsidie. Dat hebben ze dinsdagavond besloten tijdens een algemene ledenvergadering van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO). De bushouders hebben al negen maanden geen subsidie ontvangen.

"De bushouders zijn verhit en wij kunnen ze niet op andere gedachten brengen. Ze zijn moe om te wachten op het geld, terwijl de prijs van brandstof telkens omhooggaat", zegt John Biffé, ondervoorzitter van de PLO, tegen de Ware Tijd. Vooral scholieren en de werkende klasse zullen de dupe worden van de actie. "We hebben geen keus. We moeten steeds bedelen om ons geld en aan ons werd steeds beloofd dat we uitbetaald zouden worden, maar dat is nog steeds uitgebleven", jammert Biffé.

Tijdens de vergadering waren de meningen van sommige leden verdeeld over het overgaan tot staken of de overheid nog ruimte geven om over de brug te komen. Uiteindelijk hebben de bushouders massaal besloten om het particuliere vervoer plat te leggen. De bushouders zullen woensdag weer bijeenkomen om te praten over de vervolgstappen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina