Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'We nemen geen gas terug'

'We nemen geen gas terug'

27/06/2018 19:51 - Guillano Bruce

'We nemen geen gas terug'

 

PARAMARIBO - Suriname heeft tot dusver al zijn drie wedstrijden gewonnen in de Fiba AmeriCup 2018 Caribbean Pre-Qualifier en heeft zijn plek in de kruisfinales al veilig gesteld. Dat wil echter niet zeggen dat de nationale mannenbasketbalselectie een passieve houding zal aannemen wanneer het woensdagavond om negen uur voor eigen publiek in de Anthony Nesty sporthal tegen Guyana aantreedt.

"Zolang we spelen komen we om te winnen", blikt bondscoach Ludwig Belgrave vooruit op de wedstrijd tegen de westerburen. "De jongens hebben zich de afgelopen maanden erop voorbereid om in elke wedstrijd alles te geven. We nemen geen gas terug tegen Guyana." Tijdens de wedstrijd staat tegelijk het ongeslagenschap op het spel.

Zowel Suriname (drie uit drie) als Guyana (twee uit twee) hebben tot dusver een perfecte staat van dienst in het toernooi. Belgrave verwacht geen makkelijke wedstrijd. "We hebben gezien wat Guyana kan, maar we weten ook wat wij kunnen. Zodra we vasthouden aan ons spel bestaat de mogelijkheid dat we ook deze vierde wedstrijd winnen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina