Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘We willen op het podium eindigen’

‘We willen op het podium eindigen’

30/06/2018 18:24 - Guillano Bruce

‘We willen op het podium eindigen’

 

PARAMARIBO - Suriname heeft vrijdagavond in de halve finale van de Fiba Americup een gevoelige nederlaag geleden tegen Antigua en Barbuda maar is vastbesloten het toernooi positief af te sluiten. Zaterdagavond om kwart voor zeven strijdt de nationale mannenbasketbalselectie in de Anthony Nesty Sporthal om het brons tegen Barbados.

"We zijn teleurgesteld want we waren zo dicht bij de finale", gaf bondscoach Ludwig Belgrave toe na de krappe nederlaag van vrijdag (76-73). "Maar we weigeren het toernooi met drie zeges en drie nederlagen te eindigen. We willen het met een positief saldo afsluiten en op het podium eindigen." Belgrave denkt dat Suriname een goede kans maakt tegen Barbados dat vrijdag in de andere halve finale van Guyana verloor.

"We moeten gewoon weer ons uiterste best doen zoals in de vorige wedstrijden." Na de wedstrijd tussen Suriname en Barbados gaat om negen uur de finale tussen Guyana en Antigua en Barbuda van start. Die twee landen hebben zich al geplaatst voor het kwalificatietoernooi van de Fiba AmeriCup 2021.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina